Η Μαρίνα γιορτάζει και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο αξιολάτρευτη ανάρτηση

Η Μαρίνα γιορτάζει και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο αξιολάτρευτη ανάρτηση

Μία υπέροχη φωτογραφία στον λογαριασμό της παρουσιάστριας.

Σήμερα, 17 Ιουλίου, γιορτάζουν οι Μαρίνες. Φυσικά, το δικό μας το μυαλό δε θα μπορούσε να μην πάει σε ένα πολύ γλυκό κορίτσι που γνωρίζουμε εδώ και πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από τις 29 Μαρτίου του 2015, οπότε και γεννήθηκε, κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη μαμά για άλλη μία φορά.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», είχε γράψει η Ελένη στον λογαριασμό @Eleni_AlphaTV μία μέρα μετά τη γέννηση.

Η κορούλα της, καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και κάθε φορά που τη βλέπουμε σε κάποια ανάρτηση της μαμάς της, το θέαμα είναι τόσο υπέροχο που μας ενθουσιάζει.

Όταν, για παράδειγμα, την είχαμε δει μαζί με τη μαμά της στη θάλασσα να ποζάρουν αγκαλιασμένες ή όταν η Ελένη δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής πάνω στα βράχια με φόντο το γαλάζιο, «λιώσαμε» μπροστά στο γλυκύτατο θέαμα.

Σήμερα που η Μαρίνα γιορτάζει, η μαμά της δε θα μπορούσε να μην κάνει την αντίστοιχη ανάρτηση για να εκφράσει την αγάπη της και μόλις τη δει θα τη λατρέψεις.

Μπες στην παρακάτω gallery.