Η Ειρήνη Καζαριάν τρολάρει τον εαυτό της με ένα ξεκαρδιστικό story

Η Ειρήνη Καζαριάν τρολάρει τον εαυτό της με ένα ξεκαρδιστικό story

Μία πολύ ενδιαφέρουσα βιντεοκλήση στο Instagram της.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι μία κούκλα. Αυτό δεν είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα, αλλά ήδη από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στο Greece’s Next Top Model εντυπωσιαστήκαμε με το απίστευτο παρουσιαστικό της. Το πρόσωπό της έχει αυτήν την εξωτική αύρα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη, γιατί μιλάμε για χαρακτηριστικά που δε βρίσκεις εύκολα.

Όταν ήταν στο παιχνίδι, η πορεία της ξεκίνησε όντας ένα αντιφαβορί και με τη δουλειά που έκανε, βελτιωνόταν κάθε φορά και περισσότερο, ώσπου έφτασε να αναδειχτεί στη μεγάλη νικήτρια της σεζόν της. Βγαίνοντας, όμως, από το παιχνίδι, η καριέρα της απογειώθηκε και οι δουλειές άρχισαν να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη. Και, φυσικά, πολλές από αυτές βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




Ξέρουμε, βέβαια, ότι η Ειρήνη είναι και μία κοπέλα με μπόλικο χιούμορ. Σε σημείο που δε διστάζει να τρολάρει μέχρι και τον ίδιο της τον εαυτό. Και, όταν γίνεται κάτι τέτοιο, είναι το πιο αγαπημένο μας χιούμορ.

Χτες, συγκεκριμένα, το πανέμορφο μοντέλο είπε να κάνει ένα story στο οποίο αυτοτρολάρεται ότι κάνει βίντεο κλήση με τρία ζωάκια, κάνοντας και μία γκριμάτσα για να ταιριάζει με τους «τύπους» γύρω της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.