Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ με μπικίνι

Πατούλια Κατερίνα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ με μπικίνι

H Κωνσταντίνα γυμνάζεται καθημερινά

Λίγους μόνο μήνες προτού μπει στα 33 της χρόνια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαθέτει ένα ονειρεμένο σώμα. Η παρουσιάστρια που στην καραντίνα δεν σταματούσε την μετακίνηση 6, φαίνεται πως κράτησε την καλή συνήθεια της γυμναστικής και μετά το Lock down.

Η Σπυροπούλου, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στο Just the 2 of Us, μας δείχνει καθημερινά την προπόνηση που κάνει με τον προσωπικό της γυμναστή. Αν θυμάσαι καλά, πριν λίγες ημέρες, η Σπυροπούλου μας είχε δείξει το πρόγραμμα κοιλιακών που κάνει και όπως φαίνεται όλο αυτό έχει αποτέλεσμα.



Τούτο φανερώνουν τουλάχιστον οι νέες πόζες της παρουσιάστριας με μπικίνι που δείχνουν πως το σώμα της Κωνσταντίνας είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ. Και μην βιαστείς να μιλήσεις για ρετουράρισμα στις εικόνες. Η Σπυροπούλου δημοσίευσε και στόρι βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της γυμναστικής που κάνει.



Σφιχτοί γλουτοί, σμιλεμένη κοιλιά και μια παρουσιάστρια που λάμπει από ευτυχία και ευεξία. Άλλωστε οι φήμες θέλουν την Σπυροπούλου εξίσου καλά και στην προσωπική της ζωή, μιας και φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, πρώην αγαπημένο της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες του ειδυλλίου, αλλά αν κρίνουμε από την λάμψη της, ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της.

Δες τις πόζες με μπικίνι παρακάτω.