Κάτια Ταραμπάνκο: Η νέα εξέλιξη στην προσωπική της ζωή (video)

Κάτια Ταραμπάνκο: Η νέα εξέλιξη στην προσωπική της ζωή (video)

Νέα εξέλιξη στη ζωή της Κάτιας

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε στην τελευταία εκπομπή του Happy Day για φέτος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η Κάτια που θα κάνει το πέρασμά της και στην μικρή οθόνη, μίλησε και για το GNTM 3, όπου και εξήγησε χαρακτηριστικά κάτι που δεν περιμέναμε.

Η Κάτια αποκάλυψε πως ναι μεν δεν θα μπορούσε να μπει ξανά στο ριάλιτι μοντέλων για πολύ καιρό, αλλά η εμπειρία του να μένει σε ένα σπίτι με αγόρια και κορίτσια για δύο με τρεις μέρες, θα ήταν κάτι που με χαρά θα έκανε.

Η Κάτια αποκάλυψε μάλιστα πως αυτό το διάστημα προσπαθεί να σβήσει το τατουάζ με τον τίγρη, που της έχει στερήσει δουλειές στο μόντελινγκ και ήταν και ένα σημείο αντίθεσης της Βίκυς Καγιά στην επιλογή της για το ριάλιτι μοντέλων στην περσινή οντισιόν.

Και κάπου εκεί ήρθε μια ακόμα αποκάλυψη της Ταραμπάνκο, αυτή τη φορά για την προσωπική της ζωή. Η τελευταία σχέση της νικήτριας του GNTM ολοκληρώθηκε πριν τέσσερις μήνες περίπου.

Μια τέτοια καλλονή όμως δεν μένει για καιρό single, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο έρωτας έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα της νεαρής κοπέλας.

Η ίδια αποκάλυψε σχετικά με το νέο της δεσμό.



«Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Έλα όμως που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του νέου της συντρόφου αλλά όπως φαίνεται ο έρωτας δεν κρύβεται και σύντομα θα έχουμε νέα.