Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το ταξίδι στη Μύκονο και η απρόσμενη συνάντηση

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το ταξίδι στη Μύκονο και η απρόσμενη συνάντηση

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες από το νησί.

Τι κι αν κορονοϊός μάς έκλεισε στα σπίτια μας για μήνες, τι κι αν περιμέναμε πώς και πώς την άρση των μέτρων, ώστε να μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να στέλνουμε μηνύματα και να έχουμε επιβλέψεις, τίποτα δε συγκρίνεται με όταν πρόκειται όλα αυτά να γίνουν πράξεις. Οι διακοπές βρίσκονται στη νούμερο ένα θέση της λίστας με τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε φέτος, γι’ αυτό είμαστε στη φάση που τις προγραμματίζουμε καταλλήλως και να τις απολαύσουμε στο έπακρο.

Και η αγαπημένη Ελιάνα Χρυσικοπούλου κάνει κάτι αντίστοιχο. Σε μία σειρά από stories μοιράστηκε με το κοινό της φωτογραφίες από τη μετάβασή της στη Μύκονο και δεν μπορείς να πεις ότι δε ζηλεύεις το θέαμα. Αυτήν την αίσθηση ευφορίας και χαράς όταν αντικρίζεις το νερό της θάλασσας.

Η γλυκιά δημοσιογράφος φαίνεται να περνάει υπέροχα στο νησί των ανέμων και, μάλιστα, άρχισε να μας δείχνει την πορεία της πριν φτάσει, ήδη από τότε που βρισκόταν στο πλοίο φορώντας μάσκα.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από θάλασσα -γιατί προφανώς και θα υπήρχαν beach photos- είναι τουλάχιστον καταπληκτικές και θα θέλαμε πολύ να βρεθούμε εκεί.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη Μύκονο.