Άλλος άνθρωπος και κούκλος σήμερα ο Μιχαλάκης από το Λατρεμένοι μου Γείτονες

Άλλος άνθρωπος και κούκλος σήμερα ο Μιχαλάκης από το Λατρεμένοι μου Γείτονες

Έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει ομορφύνει και παραμένει γλυκύτατος.

Πολλές σειρές έχουν περάσει από την Ελληνική τηλεόραση. Άλλες πιο επιτυχημένες κι άλλες που δεν τα πήγαν και τόσο καλά στην τηλεθέαση. Οι χαρακτήρες που γνωρίζουμε μέσα από αυτές ορισμένες φορές είναι τόσο ιδιαίτεροι που τους μνημονεύουμε χρόνια μετά για τις άψογες ατάκες τους και το ύφος με το οποίο τις έλεγαν. Φυσικά, κάτι τέτοιο έχει να κάνει με το ταλέντο του κάθε ηθοποιού και αυτό συνήθως φαίνεται από μικρή ηλικία.

Θυμάσαι το Λατρεμένοι μου Γείτονες; Είναι μία σειρά που όταν κυκλοφόρησε στην τηλεόραση, έγινε κατευθείαν αγαπημένη συνήθεια του κοινού. Οι γείτονες που δεν τα πήγαιναν καλά γιατί ήταν από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους κι απλώς η τύχη τους έκανε να μένουν δίπλα-δίπλα, ήταν ένα πολύ καλό concept για να κάνει όλη την οικογένεια και την παρέα να βρεθεί μπροστά στον καναπέ.

Ένα από τα μέλη του cast, ο Μιχαλάκης Μουστοξύδης, ήταν από τις καλύτερες επιλογές που έχουν γίνει σε ρόλο. Ήταν τόσο αστείος που και μόνο το βλέμμα του να έβλεπες σε κάποιες ατάκες, δε χρειαζόσουν κάτι άλλο για να ξεκαρδιστείς.

Από τότε, βέβαια, έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία κι ο ηθοποιός που τον υποδυόταν, ο Δημήτρης Νταούλης, έχει αλλάξει πολύ. Έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει ομορφύνει κι ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram έχει πολλές αναρτήσεις που το αποδεικνύουν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.