Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η συγκλονιστική φωτογραφία για την επέτειο γάμου

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η συγκλονιστική φωτογραφία για την επέτειο γάμου

Το ζευγάρι γιορτάζει τον έρωτά του

Τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz μάς έχουν συνηθίσει στις πιο όμορφες και εντυπωσιακές λήψεις στους λογαριασμούς στους στο Instagram. Άλλωστε, πρόκειται για μία πλατφόρμα που φημίζεται ακριβώς για αυτό: για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Οι διάσημοι, λοιπόν, που εκμεταλλεύονται τα προφίλ τους για την προώθηση των επαγγελματικών τους, μοιράζονται με τους followers τους ακόμα και πιο ιδιαίτερες και προσωπικές τους στιγμές. Όταν, ειδικά, πρόκειται για ένα τόσο υπέροχο γεγονός, όπως μία επέτειος γάμου, περιμένουμε την ανάλογη αφιέρωση.




Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν επέτειο γάμου σήμερα και, φυσικά, η καλλονή, μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model άδραξε την ευκαιρία για να εκφράσει την αγάπη και τον έρωτά της προς τον αγαπημένο της σύζυγο.

Πρώτα, λοιπόν, έκανε μία φανταστική ανάρτηση με τους δυο τους να περπατούν στο Παρίσι, όπου παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 και, λίγο μετά, ακολούθησε ένα story με μία φωτογραφία από την τελετή.

Την ανάρτηση συνόδευσε με ένα caption που δείχνει πόσο ερωτευμένη παραμένει με τον αγαπημένο της:

«Paris 18-7-2014 ❤️ Ευτυχισμένη επέτειο, άντρα της ζωής μου @ekrassas. Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν είσαι ερωτευμένος! #6yearsmarried»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.