Η Sofia Vergara έκανε ένα topless tb και το Instagram βρίσκεται σε πανικό

Η Sofia Vergara έκανε ένα topless tb και το Instagram βρίσκεται σε πανικό

Η πόζα πάνω σε ξαπλώστρα που ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Η Sofia Vergara είναι αυτό που λες ορισμός του σέξι και του hot. Πρόκειται για μία πληθωρική γυναίκα με καμπύλες κι αναλογίες που προξενούν ζάλη στον ανδρικό πληθυσμό. Υπάρχουν πολλές celebrities που μπαίνουν ανά διαστήματα σε αυτήν την κατηγορία, ωστόσο, η Κολοβιανή ηθοποιός έχει καταφέρει στα 48 της χρόνια να θεωρείται σεξοβόμβα και να ξεπερνά ακόμα και κορίτσια με τα μισά της χρόνια.

Όποτε τη βλέπουμε να εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σειρά, ταινία, εκπομπή, το βλέμμα μας δεν μπορεί να απομακρυνθεί από πάνω της κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με αποκαλυπτικά ρούχα. Έχει τόσο σέξι αύρα από μόνη της που ό,τι και να φορέσει στην ίδια μοίρα θα κινηθεί.




Ωστόσο, υπάρχουν και οι φορές που η Vergara αποφασίζει να είναι λίγο πιο αποκαλυπτική κι όταν αυτό συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα για να αρχίσεις να κάνεις αέρα στους παρευρισκομένους.

Χτες, για παράδειγμα, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα tb με μία φωτογραφία στην οποία ξαπλώνει topless σε μία ξαπλώστρα και οι αναλογίες του κορμιού της είναι too hot to handle.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τόσο αυτήν τη φωτογραφία όσο και περισσότερες σέξι λήψεις της Vergara.