Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε Κουφονήσια και φόρεσε το πιο εξωτικό μαγιό

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε Κουφονήσια και φόρεσε το πιο εξωτικό μαγιό

Ένα πολύ εντυπωσιακό look από το αγαπημένο κορίτσι.

Βρισκόμαστε επίσημα στα μέσα του Ιουλίου και κατά συνέπεια και στα μέσα του καλοκαιριού. Όλοι λίγο ή πολύ θέλουμε να κάνουμε διακοπές, κάποιοι τις έχουμε κανονίσει και κάποιοι ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Με τέτοιες θερμοκρασίες, άλλωστε, πού αλλού να πάει το μυαλό από ένα νησί με υπέροχες παραλίες, όπου θα χαλαρώνουμε με τις ώρες κάτω από τον ήλιο;

Οι celebrities έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους επιδρομές σε αγαπημένους προορισμούς και, αυτήν τη φορά, είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να επισκέπτεται τα πανέμορφα Κουφονήσια. Η όμορφη παρουσιάστρια από χτες κάνει stories από τη διαμονή της εκεί και ενημερώνει το κοινό της σχετικά με το πώς περνάει τον χρόνο της. Η εκπομπή της τελείωσε για φέτος, το καλοκαίρι της άρχισε και φροντίζει να το απολαμβάνει στο έπακρο.




Είδαμε, λοιπόν, αρκετές λήψεις που εύκολα σε κάνουν να θες να βρεθείς κι εσύ εκεί, ώσπου πριν από λίγες ώρες έκανε ένα story, στο οποίο ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά κι ένα καταπληκτικό μαγιό σε πολύ εξωτικό vibe.

Δεν είναι μόνο το print που λατρέψαμε, αλλά και το χρώμα που την κολάκευε ιδιαίτερα τόσο στο δέρμα όσο και στο σώμα.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.