Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ με ένα ολόσωμο μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ με ένα ολόσωμο μαγιό

Η ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο στην άμμο

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν πάντα ένα κορίτσι με πολύ καλλίγραμμο σώμα. Όσο τη θυμάσαι, ανακαλείς και την εικόνα του κορμιού της στο μυαλό σου και αυτό το έχεις καταγεγραμμένο στην πιο αθλητική κατηγορία, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η πανέμορφη ηθοποιός γνωρίζει ότι για να διατηρήσει αυτό το σώμα χρειάζεται και η ανάλογη δουλειά και, όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένη να την κάνει.

Διανύοντας τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και με τους περισσότερους είτε να πηγαίνουν διακοπές είτε να επισκέπτονται κοντινές παραλίες για να απολαύσουν τις βουτιές τους, παρακολουθούμε τους celebrities που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αναρτήσεις από τις δικές τους εξορμήσεις.




Έχουμε δει απίθανες πόζες στις παραλίες, κάθε είδους μαγιό και κορμιά που μας έχουν εντυπωσιάσει. Η Οικονομάκου είπε να ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό και το κορμί της δείχνει να είναι στα πιο αδυνατισμένα και σμιλευμένα του. Το σκηνικό με την άμμο και τα ηλιοκαμένα κορμιά μετέφερε όλα τα beach vibes που χρειαζόσουν για την ημέρα σου.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα κατάλληλα κοσμήματα και ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή της και οι σχεδόν ένα εκατομμύριο followers της δε σταματούσαν τα likes και τα σχόλια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.