Γονείς για δεύτερη φορά Biel - Timberlake; Κανείς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

Γονείς για δεύτερη φορά Biel - Timberlake; Κανείς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

Τα νέα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μετράνε πια αρκετά χρόνια μαζί. Οι δυο τους ξεκίνησαν από φίλοι κι αυτό στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κάτι το ερωτικό και συντροφικό. Όπως όλα τα ζευγάρια, όμως, έτσι και εδώ, ακούγονταν κατά καιρούς φήμες για προβλήματα, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες υποψίες όταν πριν μερικούς μήνες όλος ο πλανήτης συζητούσε ότι ο τραγουδιστής μάλλον απάτησε τη σύζυγό του.

Οι φανς τους δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν. Δεν μπορούσαν -και δεν ήθελαν- να επεξεργαστούν το πώς ένα τόσο τόσο όμορφο ζευγάρι, που πολλές φορές έμοιαζε με highschool sweethearts, θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτήν τη θέση. Γι' αυτό και περίμεναν δηλώσεις και αντιδράσεις από την πλευρά του ενός και του άλλου.

Όλα αυτά δείχνουν να είναι στο παρελθόν τώρα. Σε τέτοιο σημείο που έχουμε ξεκάθαρα ξεφύγει level. Όχι μόνο φαίνεται τα περί σύννεφων να είναι μακριά, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε: Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του, μετά από μία κρυφή εγκυμοσύνη της Biel.




Το πρώτο παιδί της οικογένειας, Silas, είναι πέντε ετών και, εφόσον πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες του Μέσου, έγινε μεγάλος αδερφός ενός άλλου μικρού αγοριού νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Μαζί με την ηθοποιό βρίσκεται και η μαμά της, Kimberly Conroe Biel, για να είναι κοντά τόσο στην κόρη της όσο και στο εγγόνι της.

Το Μέσο επικοινώνησε με εκπροσώπους του ζευγαριού για τα ευχάριστα νέα.

Αν το σκεφτείς, βέβαια, τώρα εξηγείται ο λόγος που εδώ και κάποιους μήνες δεν τους έχουμε δει σε δημόσια εμφάνιση και που οι φωτογραφίες στον λογαριασμό της Biel δε δείχνουν από τη μέση και κάτω.

Περιμένουμε, λοιπόν, νεότερα για το μάλλον απρόσμενο γεγονός.

Δες περισσότερες αξιολάτρευτες φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.