Οι αδερφές Καζαριάν ποζάρουν με hot φορέματα για τα γενέθλια της Μαρίας

Οι αδερφές Καζαριάν ποζάρουν με hot φορέματα για τα γενέθλια της Μαρίας

Αυτά τα κορίτσια μπορούν να σε αφήσουν άφωνη

Η εγχώρια showbiz μετράει σήμερα πολλές διάσημες υπάρξεις που έχουν με την εξωτερική τους εμφάνιση και τη γοητεία τους κερδίσει μία θέση στο προσκήνιο. Διάσημες που εντυπωσιάζουν με τα looks τους αλλά και με τη φυσική τους ομορφιά και που κάνουν τον φακό να τις ερωτεύεται και τους εκατοντάδες χιλιάδες followers τους στο Instagram να ανυπομονούν για μία τους φωτογραφία.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα από αυτά τα κορίτσια. Μπαίνοντας στο σπίτι του Greece’s Next Top Model δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τη μεγάλη επιτυχία που θα είχαν ορισμένες παίκτριες, όμως, η πανέμορφη μελαχρινή με τα εξωτικά χαρακτηριστικά μπόρεσε να αποδείξει ακριβώς αυτό: Ότι με δουλειά κι επιμονή, ακόμα και όντας αντιφαβορί, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή.

Όταν τελείωσε το ριάλιτι, ο κόσμος τής έδειξε την αγάπη του περισσότερο από ποτέ, γεμίζοντας τον λογαριασμό της στο Instagram με likes και σχόλια. Και πριν προλάβουμε να τη συνηθίσουμε, ξαφνικά εμφανίζεται η αδερφή της, Μαρία.




Η Μαρία Καζαριάν είναι επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, το οποίο απολαύσαμε στο My Style Rocks κι έκτοτε έχει βρεθεί κι εκείνη στη λίστα των αναζητήσεών μας.

Χτες, η Μαρία είχε γενέθλια και, όπως θα περίμενες, βγήκε να τα γιορτάσει μαζί με την αδερφή της. Τα δύο κορίτσια φόρεσαν για τη βραδιά δύο πολύ εντυπωσιακά και hot φορέματα που δεν πέρασαν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.