Ποια Meghan Markle; Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν απών από τον γάμο της Βεατρίκης

Πατούλια Κατερίνα
Ποια Meghan Markle; Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν απών από τον γάμο της Βεατρίκης

Ο ξαφνικός πριγκιπικός γάμος μέτρησε απόντες

Ήταν επτά του Φλεβάρη του 2020 όταν το Παλάτι και ο λογαριασμός της βασίλισσας στο Instagram (theroyafamily) μας ανακοίνωσαν την ημερομηνία γάμου της εγγονής της βασίλισσας, πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi ο οποίος θα λάμβανε χώρα στις 29 Μαΐου 2020.

Ο κορονοιός έμελε να οδηγήσει στην αναβολή του γάμου της Βεατρίκης ο οποίος έγινε τελικά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, κάτω από άκρα μυστικότητα σε μια ιδιωτική τελετή στο βασιλικό παρεκκλήσι All Saints στο Royal Lodge του Windsor.

Η Βεατρίκη έλαμπε με τον αγαπημένο τρης Mapelli Mozzi στο πλευρό της και από την ιδιωτική τελετή αλλά πάντα τηρώντας τις αποστάσεις δεν έλειπε η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, τον οποίο πριν μερικούς μόνο μήνες, οι φήμες τον ήθελαν νεκρό.

Ο λογαριασμός της βασίλισσας στο Instagram, Μας ενημέρωσε πως η βεατρίκη και ο σύζυγός της νιώθουν ευγνώμοσυνη για τις ευχές που έλαβαν και μας δίνουν δύο ακόμα φωτογραφίες από το μυστήριο. Το ποστ αναφέρει πως η πριγκίπισσα και ο αγαπημένος της γιόρτασαν τον γάμο του με στενά μέλη της οικογένειάς τους.



Η Βεατρίκη φόρεσε ένα vintage νυφικό Norman Hartnell και την διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας Mary την οποία δανείστηκε από την γιαγιά της και βασίλισσα Ελισάβετ και την οποία η Λίλιμπετ φορούσε στον δικό της γάμο το 1947,

Όπως καταλαβαίνεις, η Ελισάβετ, τρέφει τεράστια αγάπη στην Βεατρίκη που όχι μόνο της έδωσε το νυφικό και την τιάρα αλλά επέστρεψε κι αυτή την τόσο ξαφνική γαμήλια τελετή.

Και μπορεί οι πληροφορίες να θέλουν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να μην δίνουν το παρόν από το μακρινό Los Angeles, αλλος ήταν όμως ο μεγάλος απών!