Instagram vs Reality: Πώς είναι τελικά το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Instagram vs Reality: Πώς είναι τελικά το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τελικά, τι ακριβώς συμβαίνει με το σώμα της Κωνσταντίνας;

Δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε. Τo Instagram ή τις παπαράτσι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
Βλέπεις η παρουσιάστρια φροντίζει καθημερινά να μας δείχνει πώς περνάει το φετινό καλοκαίρι. Εμείς βλέπουμε λοιπόν την Κωνσταντίνα να γυμνάζεται ανελλιπώς ενώ η Σπυροπούλου τις μέρες αυτές απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στην Μύκονο.

Οι πόζες με ολόσωμο μαγιό κόβουν την ανάσα και οι καμπύλες της παρουσιάστριας είναι πιο σμιλεμένες από ποτέ. Η Σπυροπούλου, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στο Just the 2 of Us, μας δείχνει καθημερινά την προπόνηση που κάνει με τον προσωπικό της γυμναστή.
Αυτά στο Instagram, γιατί οι γραμμωμένοι κοιλιακοί και οι σμιλεμένοι γλουτοί δεν φαίνονται στην πρόσφατη εμφάνιση της Σπυροπούλου σε νυχτερινό κέντρο.



Εκεί αντίθετα, θα ορκιζόμασταν πως κάτι έχει συμβεί και το σώμα της Σπυροπούλου είναι πιο juicy από ποτέ. Μήπως φταίει το φόρεμα με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες; Μήπως ο παπαράτσι δεν επέλεξε την σωστή γωνία λήψης; Όπως και να έχει, αν δεις και συγκρίνεις τις φωτογραφίες θα καταλάβεις κι εσύ τη διαφορά.

Διαφορά βέβαια δεν υπάρχει στο αψεγάδιαστο πρόσωπο της Σπυροπούλου που χειμώνα και καλοκαίρι εντυπωσιάζει με και χωρίς μακιγιάζ.

Δες πάντως τις φωτογραφίες παρακάτω και κρίνε!