Η Νάντια Μπουλέ στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Μυστήριο με τον παρτενέρ της

Η Νάντια Μπουλέ στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Μυστήριο με τον παρτενέρ της

Είναι οριστικό. Η Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνει την παρουσίαση του πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας της ανατίθεται η παρουσίαση της ψυχαγωγικής, ενημερωτικής εκπομπής "Elatte" -τίτλος που υπήρχε και πέρσι με την Ράνια Θρασκιά- η οποία θα μεταδίδεται από την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο καθημερινό, πρωινό πρόγραμμα σταθμού.

Η infotainment εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00! Θα έχει θέματα πολιτικά μέχρι τις 8 και στην συνέχεια ανάλαφρα και χρηστικά. Είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Λάτσιου. Η ξανθιά παρουσιάστρια πριν προλάβει να ξεκουραστεί από τις πρόβες του "Dancing with a stars " θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι τα πρωινά ξυπνήματα από την θέση της οικοδέσποινας.

Η Νάντια καλείται να αποδείξει στην μετά Γρηγόρη εποχή, πως μπορεί και χωρίς τον Γρηγόρη. Είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα της. Όσο φορά στον άνδρα που θα την πλαισιώσει; Παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και φήμες αναφέρουν ότι έχει γίνει κρούση σε νεαρό δημοσιογράφο άλλου καναλιού, που είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Στην παρέα του πρωινού θα είναι και η Μαίρη Συνατσάκη. Μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρχουν ανακοινώσεις επίσημες. Υπομονή....