Κι όμως η Meghan Markle δεν μένει μόνο με τον Αrchie και τον Harry στο L.A

Πατούλια Κατερίνα
Κι όμως η Meghan Markle δεν μένει μόνο με τον Αrchie και τον Harry στο L.A

Πώς ακριβώς κυλάει η ζωή της Markle;

Η μετακόμιση του πρίγκιπα Harry Και της Meghan Markle στο Los Angeles συνοδεύτηκε από το ξέσπασμα του κορονοϊού και ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι περίμενε τους royals.
Το ζευγάρι του Sussex δεν έδωσε το παρόν στον μυστικό γάμο της Βεατρίκης και ο φακός λίγες φορές έχει εντοπίσει τον πρίγκιπα και την πάλαι ποτέ ηθοποιό στο δρόμο, κυρίως στο πλαίσιο κάποιας φιλανθρωπικής δράσης.

Όπως έγινε γνωστό πάντως από το περιοδικό Us Weekly, οι royals που απαρνήθηκαν τα καθήκοντά τους εκτός από το γιο τους έχουν κι έναν ακόμα συγκάτοικο που δεν σταματά να διαβάζει βιβλία στον μικρό Archie.
Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, η μαμά της Markle, Doria Ragland μένει στο ίδιο σπίτι με την κόρη της, και ξυπνά νωρίς κάθε πρωί για να ετοιμάσει τον Archie Και να του διαβάσει κάποιο παραμύθι.

Μιας και τα στούντιο πιλάτες στην Καλιφόρνια παρέμειναν κλειστά, η Doria βρήκε τον χρόνο να απολαύσει τον εγγονό της, στον οποί μαγειρεύει τα βιολογικά γεύματά του καθημερινά.



Η Doria βοηθάει και στις δουλειές του σπιτιού που έχει 8 κρεβατοκάμαρες, 12 μπάνια και πισίνα και προσέχει τον Archie όσο οι γονείς του βοηθούν σε κάποιο φιλανθρωπικό έργο ή κάνουν κάποιο zoom call.