Μίλτος Πασχαλίδης: Οι συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Πατούλια Κατερίνα
Μίλτος Πασχαλίδης: Οι συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Το τρυφερό μήνυμα του νέου μπαμπά

Μας έχει μαγέψει με τα τραγούδια του και τώρα ήρθε η ώρα να μαγευτεί και ο ίδιος από την χαρά που θα σκορπίσει στη ζωή του η νεογέννητη κορούλα του. Ο λόγος για τον Μίλτο Πασχαλίδη που με δύο φωτογραφίες του στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές και τους φίλους του για τα ευχάριστα νέα.

Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας.
Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. "Στα χεράκια σου σπάω..." Καλως ήρθες μπέμπα!», έγραψε ο τραγουδιστής και αμέσως δέχτηκε βροχή από ευχές.

Στην φωτογραφία που είναι γεμάτη τρυφερότητα, βλέπουμε τα χέρια του τραγουδιστή να κρατούν αγκαλιά το νεογέννητο κοριτσάκι. Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του τραγουδιστή παρέμεινε μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε όλο το διάστημα της κύησης της Ανθής, δασκάλα χορού στο επάγγελμα.

Τόσο ο τραγουδοποιός όσο και η δασκάλα χορού είναι δύο χαμηλών τόνων άνθρωποι που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόλις πέρσυ και ενώ το ζευγάρι είχε συμπληρώσει τρία χρόνια μαζί, οι φήμες και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μυστικά στην Κύπρο, την οποία αγαπούν και οι δύο. Οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ ενώ είναι πιθανό να έχει προηγηθεί κι ένας μυστικός γάμος.

Ο τραγουδιστής είχε μαρτυρήσει την εγκυμοσύνη με το τραγούδι που βγήκε τον Μάρτιο με τίτλο Μόνο να γελάς, και το οποίο ανέφερε και στο ποστ του και οι στίχοι συγκινούν!

τα χεράκια σου σπάω
Κάνε ό, τι θέλεις εγώ θα ’μαι εδώ
Δίπλα σου ξαγρυπνάω
Στο πρώτο κλάμα σου θα σκοτωθώ

Πολεμάς τον αέρα
Τώρα που αρχίζεις αρχίζω κι εγώ
Ένα βήμα τη μέρα
Μη σταματήσεις πριν βρεις ουρανό

Έλα μόνο να γελάς
Έλα μη σταματάς
Έλα να με φιλάς
Έλα εμείς για μας

Σας κοιτάζω κι ελπίζω
Μία ματιά σας να πέσει κι εδώ
Το παράπονο αρχίζω
Πες στη μαμά σου να παίξω κι εγώ

Έλα μόνο να γελάς
Έλα μη σταματάς
Έλα να με φιλάς
Έλα εμείς για μας



Δες την τρυφερή φωτογραφία παρακάτω.