O Kanye West «καταρρέει»: Τα θυελλώδη tweets και η επίθεση στις Kardashian

O Kanye West «καταρρέει»: Τα θυελλώδη tweets και η επίθεση στις Kardashian

Αν υπήρχε τέρμα, μόλις το έφτασε!

Eίναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών μιας και έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τις τρέλες και τις προκλητικές του δηλώσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Kanye West ο οποίος αφού δήλωσε ότι δεν θα κατέβει τελικά για Πρόεδρος των ΗΠΑ, παρόλο που είχε ήδη προσλάβει το άτομο που θα του «έτρεχε» την καμπάνια, λίγες ώρες πριν, ξαναχτύπησε, και πάλι μέσω Twitter. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έκανε κάποια ανακοίνωση αλλά… τα έβαλε με τη σύζυγό του Kim Kardashian και την οικογένειά της.

«Η Kim «πέταξε» μέχρι το ράντσο μας στο Wyoming με ένα γιατρό για να με κλειδώσουν όπως ακριβώς συνέβη με την ταινία «Get Out». Και όλα αυτά επειδή ικέτευσα για τη ζωή της κόρης μας χθες», έγραψε, σε ένα ακατανόητο είναι η αλήθεια tweet.

O Kanye εδώ και χρόνια θεωρεί ότι η ταινία «Get Out», είναι βασισμένη στη ζωή του, μιας και ο ήρωας της ταινίας και η περιπέτειά του, παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τη ζωή του star από τη στιγμή που μπήκε στην οικογένεια των Kardashian.



Για να γίνουμε σαφείς, η ταινία έχει να κάνει με έναν μαύρο νεαρό, που γνωρίζει την οικογένεια της λευκής του κοπέλας, η οποία όμως χρησιμοποιεί κάποιες συγκεκριμένες πρακτικές ώστε να υποδουλώνει κάθε μαύρο αγόρι ή κορίτσι που έρχεται σε επαφή μαζί τους (αν δεν την έχεις παρακολουθήσει να το κάνεις).

Σε μία σειρά από tweets λοιπόν, ο Kanye αποκαλύπτει ότι δεν τον αφήνουν πια να βλέπει τα παιδιά του και ότι η Kim ήθελε αρχικά να κάνει έκτρωση στη North. Μάλιστα η επιμονή τπυ ίδιου της άλλαξε γνώμη. Στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία με τα 4 παιδιά του, γράφοντας από πάνω: «Τα παιδιά του West δεν θα εμφανιστούν ποτέ στο Playboy», μάλλον μπηχτή για το εξώφυλλο της Kim στο iconic περιοδικό.

kanyeeeee

«Αγαπώ την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου. Πρέπει να ζουν δίπλα μου. Δεν είναι στο χέρι του Ε και του NBC πια». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε φυσικά και στην πεθερούλα του Kris Jenner, γράφοντας: «Είμαι ο Kanye. Είμαι έτοιμος να μιλήσουμε τώρα. Θα συνεχίσεις να αποφεύγεις τις κλήσεις μου»;

Είναι γνωστό, ότι Kim και Kanye δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση, ενώ έχει ακουστεί ότι η Kim είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Μάλιστα όπως ο ίδιος ο Kanye διευκρίνισε, η σύζυγός του δεν τον στήριξε ποτέ με την υποψηφιότητά του, μιας και δεν πίστευε ότι θα γινόταν καλός Πρόεδρος. Πάντως, ο φίλος του Elon Musk, έγραψε στο Twitter ότι μίλησε με τον Kanye και είναι μία χαρά, σε πείσμα των αμέτρητων tweets από διάσημους και μη, που εξέφραζαν ανησυχία για την ψυχική υγεία του star.

To μόνο σίγουρο είναι ότι ο Kanye παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες. Υπάρχουν βέβαια και οι δύσπιστοι που θεωρούν ότι όλα είναι ένα διαφημιστικό κόλπο λόγω της επικείμενης κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ.

Για να δούμε!

Δες την παρακάτω gallery: