Oι φωτογραφίες από το baby shower της Khloe Kardashian έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oι φωτογραφίες από το baby shower της Khloe Kardashian έγιναν viral

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες πως η Khloe Kardashian είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί της κάνουν συνεχώς τον γύρο του διαδικτύου. Τον Μάιο ο κόσμος άρχισε να υποθέτει πως η reality star είναι έγκυος μόλις εκείνη σε επεισόδιο του Keeping Up With The Kardasians ανέφερε στις αδερφές της πως αποφάσισε να καταψύξει τα ωάρια της, παρέα με τον πρώην της Tristan Thompson.

«Θα μπορούσα να καταψύξω κάποια ωάρια και να κάνω κάποια στιγμή στην True ένα αδερφάκι», είχε πει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς η Khloe αφήνοντας να εννοηθεί πως πατέρας και του δεύτερου παιδιού της θα είναι ο Tristan Thompson. Μόλις αυτό το επεισόδιο βγήκε στον αέρα οι fans άρχισαν να δίνουν πολύ σημασία στις φωτογραφίες της star και να ψάχνουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες έδειχναν τη star να βγάζει φωτογραφίες από τη μέση και πάνω, ενώ σε άλλες φορούσε συνεχώς ροζ, κάτι που έκανε τους fan να πιστέψουν πως όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά έχει και κοριτσάκι.

Τον Μάιο η Khloe είχε απαντήσει σε ένα tweet που την αποκαλούσε έγκυο, διαψεύδοντας τη φήμη. Όμως μερικές ημέρες πριν η reality star ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες από ένα baby shower, με το όνομα της να αναγράφεται σε αυτό, και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο αυτό. Εννοείται πως οι φωτογραφίες από το baby shower έγιναν viral και πυροδότησαν ξανά τις φήμες εγκυμοσύνης, όμως η Khloe ήταν εκεί για να βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους.

Η reality star απάντησε πως το baby shower αυτό το διοργάνωσαν για φίλη τους και πως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό η όλη φάση ήταν πολύ περίεργη που έπρεπε να φορούν όλοι μάσκες και να έχουν τουλάχιστον δυο μέτρα απόσταση. Τουλάχιστον ξέρουμε πως δεν είναι έγκυος.