Αυτός είναι σίγουρα ο πιο απρόσμενος αρραβώνας στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι σίγουρα ο πιο απρόσμενος αρραβώνας στο Hollywood

Πάμε στοίχημα πως ούτε εσύ τον περίμενες

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε το Hollywood και όσους το απαρτίζουν, είναι γιατί τα νέα που μας φέρνει κάθε τόσο εκτός από χαρούμενα είναι και απρόσμενα. Οκ, δεν συμβαίνεις πάντα να ακούμε καλές ειδήσεις, ειδικά το τελευταίο διάστημα, όμως αυτή η είδηση μας ενθουσίασε αλήθεια πολύ. Μετά από κάποιους χωρισμούς και κάποιες επανασυνδέσεις, φαίνεται πως το ζευγάρι πήρε την απόφαση να δεσμευτεί σοβαρά ο ένας απέναντι στον άλλο και κάπως έτσι έχουμε κάποιες φήμες πως έχουν αρραβωνιαστεί. Και ναι η είδηση αυτή είναι μια έκπληξη, γιατί αλήθεια δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες ο 43χρονος τραγουδιστής έκανε την πολυπόθητη πρόταση στην αγαπημένη του και μάλιστα με όλες τις επισημότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός δαχτυλιδιού που της έδωσε για να σφραγίσει την ένωση αυτή. Έχεις όμως καταλάβει ποιο είναι το ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε; Το ζευγάρι είναι (και δεν είναι) μαζί από το 2018, όμως φαίνεται πως το 2020 είναι η χρονιά τους, αφού όπως όλα δείχνουν μάλλον το πάνε σοβαρά μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς εκπλαγήκαμε διαβάζοντάς το δημοσίευμα, όμως φαίνεται πως είναι αλήθεια. Ο λόγος για τον Chris Martin και τη Dakota Johnson οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα αρραβωνιάστηκαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 43χρονος αγόρασε κα χάρισε στην ηθοποιό ένα δαχτυλίδι και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τη φήμη αυτή. Φωτογραφίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη που να επιβεβαιώνουν την είδηση ή την αγορά του δαχτυλιδιού, όμως θα το αποδώσουμε στον Covid και στον περιορισμό μετακινήσεων και συγκέντρωσης κόσμου.

«Ο Chris και η Dakota περνούν ένα όμορφο καλοκαίρι κι έχουν παγιώσει τη σχέση τους. Είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους στο παρελθόν και παρόλο που ο Chris ανησυχούσε ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα, η Dakota είναι εξαιρετικά χαρούμενη και έτοιμη να δεσμευτεί. O Chris της αγόρασε ένα δαχτυλίδι ως ένδειξη της πρόθεσής του και κανείς δεν θα εκπλαγεί αν ακολουθήσει μια επίσημη ανακοίνωση αρραβώνων», ανέφερε μια ανώνυμη πηγή.