Συγκλονίζει παίκτρια του GNTM: «Ήθελα να πάω σε ψυχολόγο»

Συγκλονίζει παίκτρια του GNTM: «Ήθελα να πάω σε ψυχολόγο»

Η αποκάλυψη που μας συγκλόνισε

Κι ενώ μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του νέου κύκλου του Greece’s Next Top Model που θα δούμε σε περίπου δύο μήνες μία δήλωση πρώην παίκτριας μας συγκλόνισε πραγματικά. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη δεύτερη σεζόν του GNTM μίλησε στην κάμερα πρωινής εκπομπής, και μεταξύ άλλων ανέφερε, πως μέσα στο παιχνίδι πέρασε πολύ δύσκολα, σε σημείο που όταν αποχώρησε ήθελε να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο. Και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να της συνέβη τόσο «άσχημο» ώστε να σκεφτεί την επίσκεψη σε έναν ειδικό;

Από τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η παίκτρια του Greece’s Next Top Model μας έδωσε να καταλάβουμε πως δεν συνέβη κάτι συγκεκριμένο μέσα στο παιχνίδι, αλλά πως πέρασε δύσκολα αφού βγήκε από αυτό. «Ταξίδεψα μόλις βγήκα από το GNTM για να αλλάξω λίγο κλίμα. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Είχα περάσει δύσκολα. Μέχρι που ήθελα να πάω σε ψυχολόγο. Είχα μάθει να γνωρίζομαι με συγκεκριμένα άτομα και όταν βγήκα έξω φοβόμουνα. Είναι σαν να είσαι κλεισμένος σε μια φυλακή. Αλλά δεν ήταν φυλακή, ήταν πάρα πολύ ωραία. Ήθελε χρόνο», είπε αρχικά η παίκτρια, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Με βοήθησε πάρα πολύ το GNTM. Ακόμα και σήμερα έχω δουλειές. Τα πρωινά πάω και κάνω τις δουλειές που μου κλείνει η booker μου και μετά έρχομαι στην πρόβα για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχω».

Ποια ήταν όμως αυτή που προέβη στις δηλώσεις αυτές; Ο λόγος για τη Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία μας έδειξε μέσα στο παιχνίδι πως είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, και γι’ αυτό και μας φαίνεται κάπως περίεργη η αντίδραση και οι δηλώσεις αυτές. Βέβαια όσο δυνατός και να είναι κάποιος, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να τον επηρεάσει μια κατάσταση. Και απ’ ότι φαίνεται στην Σπυρούλα το μετά δεν είχε καλή επίδραση.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής.