Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία με μαγιό λίγο πριν την μετακόμιση στην Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία με μαγιό λίγο πριν την μετακόμιση στην Αθήνα

H πόζα της «Μενεγάκη» από την τηλεόραση της Κρήτης

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο της μικρής οθόνης. Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης όπως την αποκαλούν, ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για να ανοίξει τα φτερά της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα που έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, σπούδασε στο παιδαγωγικό της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε ως δασκάλα Δημοτικού σχολείου στην Κρήτη. Έλα όμως που η ζωή είχε άλλα σχέδια για το εντυπωσιακό κορίτσι, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από τη εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Η Ιωάννα, έκανε μια καθημερινή εκπομπή στο κανάλι Κρήτη Tv επί σειρά ετών με τίτλο Καλό Μεσημέρι.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στην Κρήτη και ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού για μεγάλο κανάλι της Αθήνας.

Προτού ξεκινήσει το νέο τηλεοπτικό της ταξίδι, η εντυπωσιακή Ιωάννα, πόζαρε με σέξι ολόσωμο ασπρόμαυρο μαγιό και εντυπωσίασε τους followers της. Η Ιωάννα έχει περίπου 75 χιλιάδες followers και περιμένουμε να δούμε τον αριθμό αυτό να εκτοξεύεται μέσα στον χειμώνα.

Να σου υπενθυμίσουμε, πως η παρουσιάστρια είχε και άλλες πολλές φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της, τις οποίες και διέγραψε πριν από μερικές ημέρες.

Δες την φωτογραφία παρακάτω