Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Η απόφαση που πήραν για να σώσουν τον γάμο τους

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Η απόφαση που πήραν για να σώσουν τον γάμο τους

Tα προβλήματα για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry έχουν ήδη ξεκινήσει και ο γάμος του royal ζευγαριού έχει θέμα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα το περιοδικού OK.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, Meghan και Harry σκοπεύουν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης που τόσο έχουν ανάγκη στις Μπαχάμες έχοντας μαζί τους και τον Archie.

«Θα πετάξουν σε εξωτική τοποθεσία με τον γιο τους, μιας και οι δύο έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν μετά το μεγάλο στρες της μετακόμισης. Φαντάζονταν πως η μετακόμιση στο L.A και τα καθήκοντα που άφηναν πίσω, θα τους επέτρεπαν να κάνουν μια νέα αρχή, αλλά είδαν τελικά πως είναι θέμα συζήτησης πια και στις ΗΠΑ και πίσω στη Βρετανία».



Το περιοδικό υποστηρίζει ακόμα πως η σχέση της Markle με την βασίλισσα Ελισάβετ είναι χειρότερη από ποτέ, εν αναμονή και του βιβλίου στο οποίο έχει δώσει καθοδήγηση η Markle για το τι θα γραφτεί. «Χάρι και Μέγκαν νιώθουν πως αξίζουν το διάλειμμα αυτό και θα ξοδέψουν όσα δολάρια χρειάζεται για να περάσουν καλά, ελπίζω να ανανεωθεί και η σχέση τους με τον τρόπο αυτό». Πάντως, η πραγματικότητα είναι πως οι Μπαχάμες έχουν απαγορεύσει την επίσκεψη σε ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ υπό τον φόβο του κορονοϊού. Πριν λίγο καιρό, η εφημερίδα Globe υποστήριζε πως η Meghan είχε απειλήσει με διαζύγιο τον Harry που σκεφτόταν πως εξαιτίας της πανδημίας θα μπορούσαν να επιστρέψουν για κάποιο διάστημα στο Λονδίνο.