«Ο Depp έριξε την Kate Moss από τις σκάλες»: Νέα κατάθεση-φωτιά!

«Ο Depp έριξε την Kate Moss από τις σκάλες»: Νέα κατάθεση-φωτιά!

Ένα νέο στοιχείο που ανατρέπει τα δεδομένα!

Αφήνουμε για λίγο τον Kanye West για να ασχοληθούμε με το άλλο φλογερό θέμα των ημερών, σε ό, τι έχει να κάνει προφανώς με τη showbiz, που δεν είναι άλλο από τη δικαστική διαμάχη των Johnny Depp και Amber Heard.

Οι καταθέσεις των δύο stars συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σοκάροντας όχι μόνο τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους εμάς που μαθαίνουμε τα νέα με ταχύτητα φωτός, μιας και οι Εγγλέζοι συνάδελφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Ενώ λοιπόν όλα δείχνουν ότι ο Depp κερδίζει στα σημεία, έρχεται η τελευταία κατάθεση της πρώην συζύγου του για να ανατρέψει το σκηνικό και να ξαναβάλει τον Johnny στη θέση του θύτη.

Σε ένα από τα πολλά περιστατικά όπου η Heard άσκησε βία κατά του πρώην της τον Μάρτιο του 2015, η 33χρονη απάντησε ως εξής: «Ήταν μπροστά και η αδερφή μου Whitney, και φοβήθηκα για τη σωματική της ακεραιότητα. Έπρεπε να αντιδράσω. Τότε θυμήθηκα και τα λόγια κάποιων ότι ο Johnny είχε ρίξει την Κate Moss από τις σκάλες την περίοδο που ήταν ζευγάρι, και πραγματικά θόλωσα», είπε.

«Για πολλά χρόνια ήμουν ο σάκος του μποξ για τα νεύρα και τη ζήλεια του Johnny, μέχρι που είπα ότι δεν πάει άλλο», συνέχισε η Heard, η οποία όμως φαίνεται ότι δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τη δικηγόρο του Depp με τη λεπτομέρεια για την Kate Moss.

«Aυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο μόλις προσθέσατε και δεν έχει καταγραφεί πουθενά. Επίσης ο ισχυρισμός σας δεν επιβεβαιώνεται και είμαι πεπεισμένη ότι η ιστορία αυτή είναι προϊόν της φαντασίας σας», είπε, για να πάρει την απάντηση της Heard «Δεν είχα το μυαλό, τη διαύγεια και την ενέργεια να καταγράψω κάθε στοιχείο ξεχωριστά».

Η Heard κατηγορεί τον Johnny για έντονη ζήλεια, ακόμα και σε ό, τι αφορούσε στις ερωτικές της σκηνές σε ταινίες, ενώ έχουν ήδη βγει στη φόρα εξωσυζυγικές σχέσεις της, με τους Leonardo Di Caprio, Channing Tatum, James Franco και Elon Musk.

Έπεται συνέχεια…