Στα 47 της η ηθοποιός ποζάρει με μαγιό & το σώμα της είναι ακριβώς έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα 47 της η ηθοποιός ποζάρει με μαγιό & το σώμα της είναι ακριβώς έτσι

Πρέπει να τη δεις asap

Το καλοκαίρι για να είναι ωραίο δεν χρειάζεται πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται φίλτρα (εκτός και αν μιλάμε για αντιηλιακά), ρετουσάρισμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βαραίνει. Κι έτσι ακριβώς με τον τρόπο αυτό βγάζεις και τις πιο ωραίες φωτογραφίες. Η διάσημη ηθοποιός αυτό το γνωρίζει καλά και κάπως έτσι μας χάρισε τις πιο cool φωτογραφίες της, χωρίς κανένα φίλτρο και κανένα ρετούς όπου και βλέπουμε το πραγματικά αληθινό της κορμί.

Η 47χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram account της από τις μίνι διακοπές της κι εκεί την είδαμε με το στράπλες μαγιό της πιο κούκλα από κάθε άλλη φορά. Μαζί με τον σύζυγό της Dave Bugliari και την κόρη της, Elizabella Dylan Bugliari απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο από το σκάφος τους κι εμείς πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της η ηθοποιός δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε ένα φίλτρο και κάπως έτσι εμείς βλέπουμε το κορμί της όπως ακριβώς είναι.

Με τις ατέλειες και την κυτταρίτιδά της, η Alyssa Milano μας έδειξε πως ακριβώς είναι ένα πραγματικό γυναικείο σώμα και δεν μπορούμε να μην τη χειροκροτήσουμε γι’ αυτό. Με ευκολία και άνεση θα λέγαμε πως η ηθοποιός είναι το είδωλό μας και πως από εδώ και στο εξής το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να ντρεπόμαστε για τον εαυτό μας και το σώμα μας. Δεν γεννηθήκαμε με αναλογίες Adriana Lima ή Kendall Jenner, οπότε θα πορευτούμε ακριβώς με τις ζουμερές καμπύλες μας και θα είμαστε περήφανες γι’ αυτές.

Όπως ακριβώς και η Alyssa Milano.