Πρωταγωνίστρια Ευτυχισμένοι Μαζί: «Δεν πέρασα καλά, δεν το ήθελα πολύ»

Πατούλια Κατερίνα
Πρωταγωνίστρια Ευτυχισμένοι Μαζί: «Δεν πέρασα καλά, δεν το ήθελα πολύ»

Παρά την μεγάλη επιτυχία, η ηθοποιός πέρασε δύσκολα

Από το 2007 έως το 2009 μία ήταν η τηλεοπτική σειρά του Mega που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού! Η σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, την οποία ακόμα και η νεολαία που μεγαλώνει τώρα αγαπάει και βλέπει φανατικά στο YouTube.

Εκτός από την Κατερίνα Λέχου και τον Γιάννη Μπέζο, μια σειρά από νέα παιδιά πρωταγωνίστησαν στην σειρά που έγινε κλασική και έχει συζητηθεί τα τελευταία χρόνια ακόμα κι ένα remake της.

Πρόσφατα είδαμε και τον μικρό Γιαννάκη και θαυμάσαμε το μικρό αυτό αγόρι που μεγάλωσε και έγινε ολόκληρος άντρας. Ένα από τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στην σειρά, δεν πέρασε όμως το ίδιο καλά το διάστημα των γυρισμάτων. Τον λόγο εξήγησε η ίδια σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη στην ΕΡΤ.



Μιλάμε για την Ιωάννα Πηλιχού που παραδέχτηκε πως δεν πέρασε καλά στα χρόνια του Ευτυχισμένοι Μαζί και εξήγησε:

«Δεν πέρασα καλά τότε… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα. Δεν το ήθελα πάρα πολύ», είπε η Ιωάννα που αποκάλυψε τι έκανε το διάστημα εκείνο!