Εχμμ, η Ξανθούλα από το GNTM ποζάρει topless και αυτό πρέπει να το δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εχμμ, η Ξανθούλα από το GNTM ποζάρει topless και αυτό πρέπει να το δεις

Το περίμενες αυτό;

Η Ξανθούλα Τζερεφού έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model όταν αυτό επέστρεψε τον Σεπτέμβρη του 2018 έπειτα από 8 χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μπορεί στην αρχή να μην το παραδεχόμασταν, όμως το GNTM έγινε η ένοχη απόλαυσή μας και στη συνέχεια δεν χάναμε όχι απλά επεισόδιο, αλλά ούτε και τρέιλερ του reality μοντέλων. Το plus size κορίτσι τότε τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του και αυτό γιατί η αυτοπεποίθηση για το σώμα της ήταν πολύ περισσότερη από αυτή που έχουν άλλα κορίτσια που δεν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου.

Το νεαρό κορίτσι κέρδισε πολλούς followers στο Instagram, ενώ η όλη άνεσή της με τον φακό παρά τα περιττά κιλά της ενέπνευσε πολλά κορίτσια που ντρεπόντουσαν για το σώμα τους να μην αισθάνονται πλέον άβολα. Και μπορεί να μην είναι πια το plus size κορίτσι που γνωρίσαμε, όμως συνεχίζει ακόμη να ασχολείται με αυτό που της αρέσει πιο πολύ από όλα. Μάλιστα οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account της είναι πραγματικά εντυπωσιακές, και ορισμένες φορές δεν θα σου το κρύψουμε μας αφήνει άφωνες με την άνεση και το στυλ της.

Άφωνες όμως μας άφησε για ακόμη μια φορά με την τελευταία της φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless. Ναι ναι καλά διαβάζεις, topless. Όπως θα δεις κι εσύ στη φωτογραφία, η Ξανθούλα ποζάρει μέσα στη μπανιέρα της φορώντας μόνο τα απαραίτητα –που δεν φαίνονται κιόλας- και όντας τελείως γυμνή στο πάνω μέρος του σώματός της.

Την αλήθεια μας πάντως θα σου την πούμε, αν και outsider γενικά δεν περιμέναμε με τίποτα τέτοια εξέλιξη από την Ξανθούλα, και γι’ αυτό ένα μπράβο μόνο δεν αρκεί.