24 χρόνια χωρίς την Αλίκη: Η συγκινητική δημοσίευση του Κώστα Σπυρόπουλου

24 χρόνια χωρίς την Αλίκη: Η συγκινητική δημοσίευση του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο τελευταίος σύντροφος της ζωής της θυμάται την αγαπημένη του. 

Σαν σήμερα το 1996 η μεγαλύτερη star που γνώρισε ποτέ η χώρα μας, μαζί με την Μαρία Κάλλας, η οποία ωστόσο δραστηριοποιήθηκε στο εξωτερικό κυρίως, άφηνε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 62 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Αναφερόμαστε φυσικά στην πολυαγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη, της οποίας ο θάνατος είχε ρίξει ένα ολόκληρο έθνος σε πένθος.

Σήμερα, 24 χρόνια μετά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ταλαντούχα ξανθιά με το έξυπνο και φωτογενές πρόσωπο, που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τις ταινίες της και μας έμαθε να τραγουδάμε «Νιάου βρε γατούλα» (aka «Γρκίζο Γατί»)-είχε αμφισβητηθεί πολύ εκείνο το τραγούδι σε μουσική Μάνου Χατζηδάκι και στίχους Αλέκου Σακελλάριου- και Τράβα Μπρος (η πρώτη έγχρωμη ελληνική ταινία παρακαλώ).

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος υπήρξε και ο τελευταίος σύντροφος της ζωής της. Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, μιας και ως γνωστόν ο χρόνος είναι γιατρός, ο ξανθός γόης της ελληνικής τηλεόρασης ωστόσο, δεν ξέχασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Με αφορμή λοιπόν τα 24 χρόνια από το θάνατο της, έκανε το παρακάτω συγκινητικό post.

*Οι φωτογραφίες είναι από το Instagram account που δημιούργησε ο γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ.