Νέα αναπάντεχη εξέλιξη στην προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Νέα αναπάντεχη εξέλιξη στην προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Θυμάσαι που πριν μερικές εβδομάδες, η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι πια single είχε κάνει τον γύρω του διαδικτύου; Τότε η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να πει πως δεν θα σχολιάσει κανένα δημοσίευμα τηρώντας τον κανόνα «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Φυσικά οι φήμες οργίαζαν πως η Κωνσταντίνα είναι ζευγάρι με τον πρώην αγαπημένο της Δήμητρας Αλεξανδράκη και επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη.

Το ζευγάρι είχε φροντίσει να κρατήσει τον δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έφερε ακόμα μία ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε.

Βλέπεις, το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Κωνσταντίνας και ο επιχειρηματίας δεν είναι πια μαζί και υπάρχει λόγος σοβαρός. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον του Δημήτρη Μηλιώνη τόνισαν στην εφημερίδα ότι ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την πρώην αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν μαζί από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή για έξι χρόνια, με κάποιους μικροχωρισμούς.

Η Αλεξανδράκη είχε πριν μερικό καιρό παραδεχτεί πως χώρισε αλλά δεν είχε αναφερθεί ούτε στην Σπυροπούλου, ούτε και στον λόγο του χωρισμού.

Σου θυμίζουμε επίσης πως για χάρη του επιχειρηματία, η Αλεξανδράκη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβείωσης Nomads του ANT1 πριν από δύο χρόνια.



Όσο για την Σπυροπούλου, φαίνεται πως δεν σκάει, μιας και συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στην Μύκονο παρέα με καλές φίλες της και τον σκύλο της.