Τώρα αλήθεια η Ειρήνη Καζαριάν είναι έτσι χωρίς μακιγιάζ;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τώρα αλήθεια η Ειρήνη Καζαριάν είναι έτσι χωρίς μακιγιάζ;

Make up VS φυσική ομορφιά σημειώσατε διπλό

Όσα χρόνια και να περάσουν η Ειρήνη Καζαριάν θα είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μας θέματα συζήτησης. Και αυτό οφείλεται στην ομορφιά της, την αγνότητά της και τις απίστευτες φωτογραφίες της που βλέπουμε κάθε τόσο στο Instagram account της. Στο Greece’s Next Top Model η Ειρήνη δεν ήταν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως το πείσμα και η θέλησή της κατάφεραν να την φτάσουν μέχρι τον τελικό και στο τέλος να κερδίσει και το έπαθλο, αφήνοντας το φαβορί –Εβελίνα Σκίτσκο- στα κρύα του λουτρού και την δεύτερη θέση.

Εμείς φυσικά ακολουθούμε την Ειρήνη στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες της. Πότε με μαγιό, πότε με φορέματα και πότε με καυτά σορτς η νικήτρια του Greece’s Next Top Model μας αφήνει άφωνες με την ομορφιά της και τις αναλογίες της. Ας είμαστε ειλικρινείς βέβαια, δεν την κοιτάζεις και σου περνά απαρατήρητη. Η νεαρή κοπέλα έχει πάνω από 200 χιλιάδες ακόλουθους και κάθε της φωτογραφία συγκεντρώνει πάνω από 20 χιλιάδες likes, αλλά και σχόλια.

Πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο η Ειρήνη ανέβασε μια φωτογραφία στο account της στο Instagram, και «μας έκοψε την ανάσα» με την ομορφιά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έχουμε γράψει για το πόσο προτιμούμε την φυσική ομορφιά από το πολύ φορτωμένο make up look. Ειδικά το καλοκαίρι, το ιδανικό είναι να είσαι αμακιγιάριστη και χωρίς όλα αυτά τα περιττά πράγματα επάνω σου.

Και αυτό φαίνεται είναι κάτι που ξέρει και η Ειρήνη, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο account της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και αλήθεια είναι πως ήταν μία κούκλα, χωρίς καμία υπερβολή. Αν θες αποδείξεις δεν έχεις παρά να δεις τη φωτογραφία που σου παραθέτουμε στη gallery που ακολουθεί.