Μαρία Ηλιάκη: Η φωτό με τον αγαπημένο της αποδεικνύει πως είναι full in love

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Ηλιάκη: Η φωτό με τον αγαπημένο της αποδεικνύει πως είναι full in love

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη. Η Μαρία και ο Στέλιος είναι ένα από τα πιο όμορφα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και γι’ αυτό η χαρά μας είναι μεγάλη κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σε κοινή φωτογραφία, είτε στο Instagram της Μαρίας, είτε στου Στέλιου.

Πριν από έναν μήνα περίπου και έπειτα από τέσσερις μήνες η Μαρία ταξίδεψε στην Ελβετία προκειμένου να δει τον αγαπημένο της και έπειτα επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα. Τώρα η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της κάνουν διακοπές στην Κρήτη και οι φωτογραφίες τους είναι απλά φανταστικές. Η Μαρία μας έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις της με μαγιό, όμως η καλύτερή μας είναι όταν την βλέπουμε με τον αγαπημένο της να ποζάρει σούπερ ευτυχισμένη. Μία τέτοια φωτογραφία είδαμε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στο Instagram account της και κάπως έτσι πειστήκαμε για τα καλά για το πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι.

Όπως μπορείς να δεις και από την φωτογραφία η Μαρία και ο Στέλιος είναι τόσο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, και πραγματικά είναι φανταστικοί. Ο Στέλιος έχει στην αγκαλιά του τη Μαρία την φιλά τρυφερά κι εκείνη γελάει με την ψυχή της. Και αν δεν είναι αυτή η φωτογραφία που αποδεικνύει το πόσο ερωτευμένοι είναι, τότε ποια είναι;