Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι και το συγκινητικό μήνυμα

Πατούλια Κατερίνα
Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι και το συγκινητικό μήνυμα

Αργά το βράδυ ήρθε το μήνυμα της Κάτιας

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την μεγάλη φωτιά στο Μάτι που στέρησε τη ζωή σε 102 ανθρώπους, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που μένουν στον Νέο Βουτζά, ήταν από τους πρώτους που βίωσαν από κοντά όσα έγιναν στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018. Νωρίς χθες, ο τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα για την μαύρη επέτειο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί».

Αργά το απόγευμα με μια σημαδιακή φωτογραφία, η Κάτια Ζυγούλη έστειλε το δικό της μήνυμα στο Instagram με αφορμή την ημέρα αυτή. Mε μια φωτογραφία ερνός λουλουδιού που άνθισε πάλι μέσα στο ξερό τοπίο, το πρώην μοντέλο μας συγκίνησε πολύ:

Για να δούμε τι θυμόμαστε από το σκληρό μάθημα που πήραμε δυο χρόνια πριν... ένα μάθημα που 102 ψυχές θα θέλαν να θυμόμαστε....
Λέμε σ’αγαπώ κάθε μέρα;
Αγκαλιάζουμε σφιχτά;
Συγχωρούμε εύκολα;
Συναισθανόμαστε τους γύρω μας;
Έχουμε ευγνωμοσύνη μέσα στην ψυχή μας;
Ας μην ξεχνάμε ότι όλα είναι μια στιγμή. Να την ζούμε...
Φως στις ψυχές.

Εννοείται πως το μήνυμα της Κάτια υποδέχτηκαν με αγάπη οι followers της στο Instagram. Δες το παρακάτω