Η σκληρή μάχη του Mel Gibson με τον κορονοϊό: Οι κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σκληρή μάχη του Mel Gibson με τον κορονοϊό: Οι κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο

Η αποκάλυψη για την μάχη του διάσημου ηθοποιού

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μη βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και περίπου δύο μήνες, όμως ο κορονοϊός εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας. Μπορεί όλοι να ελπίζαμε στις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καλοκαιριού για την ύφεσή του, όμως δυστυχώς δεν φαίνεται να πτοείται ούτε από αυτό. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και πια όλοι ελπίζουμε στη δημιουργία ενός εμβολίου καθώς οι ζωές μας έχουν γίνει πια πολύ δύσκολες, ιδίως ως προς την επιβίωση.

Και μπορεί επίσης να είσαι από αυτούς που δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ο ιός, όμως αυτός είναι εκεί έξω και όμως μαθαίνουμε κάθε τόσο προσβάλει όλους τους ανθρώπους χωρίς να κάνει εξαιρέσεις. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Mel Gibson, ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid-19 τον Απρίλιο που μας πέρασε, κι έμεινε και μία περίπου εβδομάδα στο Νοσοκομείο, προκειμένου να αναρρώσει. Την είδηση αυτή πάντως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του 64χρονου ηθοποιού στη Daily Telegraph.

«Ο 64χρονος ηθοποιός έκανε το τεστ και βγήκε θετικός τον Απρίλιο του 2020, ενώ πέρασε και μία ολόκληρη, δύσκολη εβδομάδα στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από αυτή την κατάσταση. Θεραπεύτηκε με το φάρμακο Remdesivir, όσο βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο. Έκτοτε έχει κάνει πολλά τεστ, στα οποία βγήκε αρνητικός, αλλά και τεστ αντισωμάτων στα οποία έχει βγει θετικός», ανέφερε ο εκπρόσωπός του και αυτό είναι ένα καλό νέο πράγματι.

Η μάχη του Mel Gibson με τον Covid-19 έγινε όσο εκείνος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά την ανάρρωσή του, έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές στο Malibu στην Καλιφόρνια. Το σημαντικό είναι πως ο ηθοποιός είναι πια καλά στην υγεία του και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε περαστικά.