To ντοκουμέντο που «καίει» τον Kanye: Η φωτό της Kim που κάνει το γύρο του διαδικτύου

To ντοκουμέντο που «καίει» τον Kanye: Η φωτό της Kim που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αλλαγή δεδομένων θα λέγαμε!

Το έπος Kanye-άδα συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς- πιθανότατα να το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Όμηρος- οπότε κι εμείς δεν μπορούμε να μένουμε ασυγκίνητες και κυρίως ανενημέρωτες σχετικά με το θέμα των ημερών. Μέχρι στιγμής λοιπόν, έχουμε το ξέσπασμα του Kanye, τις αποκαλύψεις ότι θέλει να πάρει διαζύγιο από την Kim Kardashian, την κατηγορία εκ μέρους του ότι η Kim τον έχει απατήσει με τον rapper Μeek Mill, και φυσικά τις γραπτές δηλώσεις της Kim σχετικά με τη διπολική διαταραχή του συζύγου της. Ειδική αναφορά θα κάνουμε πάντα στην μεγάλη αγάπη του Kanye προς την Kris Jenner, την οποία αποκαλεί Kris Yong Jun, γιατί πολύ απλά μας κάνει αν γελάμε.

Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποια είναι η πάσα αλήθεια, η κοινή γνώμη έχει διχαστεί, μιας και οι μισοί θεωρούν ότι ο Κanye όντως έχει όντως υπάρξει θύμα συζυγικής απάτης και οι άλλοι μισοί ότι η Kim είναι αθώα.

Σήμερα λοιπόν, έρχεται ντοκουμέντο στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει την Κim να τρώει το 2018, με τον Meek Mill και τη γνωστή φιλάνθρωπο Clara Wu. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter και έκτοτε κάνει το γύρο του κόσμου, μιας και για πολλούς είναι η απόδειξη αθωότητας της Kim.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Kanye κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι εκείνο το γεύμα ήταν και η αρχή της σχέσης τους, κάτι που αν κρίνουμε από τη φωτογραφία δεν αποδεικνύεται. Θα μου πεις τώρα, μπορεί το ραντεβού τους να ήταν πιο μετά. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά έχει συμβεί εκτός πια κι αν η ίδια η Kim αποφασίσει να μιλήσει με ειλικρίνεια.

Πάντως για την ώρα… το σκορ είναι υπέρ της τηλεπερσόνας. Βέβαια ο αγώνας συνεχίζεται οπότε όλοι ποντάρουν στην αντεπίθεση του Kanye.

Δες την παρακάτω gallery: