Eίναι αυτή η star η νέα Adele; Η μεταμόρφωση της διάσημης ηθοποιού

Eίναι αυτή η star η νέα Adele; Η μεταμόρφωση της διάσημης ηθοποιού

Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει εντυπωσιαστεί και φυσικά ενθουσιαστεί με την μεγάλη αλλαγή της διάσημης τραγουδίστριας Adele, η οποία δεν έχει κρύψει την προσπάθεια που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να χάσει τα περιττά της κιλά. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει γίνονται αμέσως viral ενώ η επιμονή της έχει αποτελέσει κίνητρο για πολλές γυναίκες στον κόσμο.

Μία από αυτές, είναι και η ηθοποιός Rebel Wilson, η οποία έχει αποκαλέσει το 2020 το «Χρονιά Υγείας» για την ίδια-λίγο οξύμωρο αν σκεφτείς τι συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα- μιας και ο πρωταρχικός της στόχος, ήταν να βελτιώσει την υγεία και τη φυσική της κατάσταση, μέσα από τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική.

Και τώρα, 6 μήνες μετά την έναρξη της προσπάθειάς της, δηλώνει περήφανα ότι έχει ήδη χάσει 10 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι να κατακτήσει το στόχο της. Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο μπορεί να ακούγεται μικρό, μιας και η Rebel έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί, αλλά αυτό συμβαίνει διότι ακολουθεί ένα σωστό πρόγραμμα χωρίς δίαιτες πείνας.

Σύμφωνα με το διατροφολόγο της, η Rebel ακολουθεί διατροφή που έχει ως στόχο να μειώσει τη δυσανεξία σε τροφές, μειώνει επίσης τη ζάχαρη, συστήνει την κατανάλωση φαγητών με πλήρη λιπαρά, ενισχύει το ανοσοποιητικό και μειώνει την κατακράτηση. Επιπλέον, κάνει γυμναστική 6 φορές την εβδομάδα (πολύ είναι βρε παιδιά) και περπατάει πολύ. Μάλιστα όπως αναφέρεται έχει καταφέρει να καταπολεμήσει και το emotional eating, κάτι το οποίο αποτελεί μάστιγα για το σύγχρονο άνθρωπο.

Πάντως στην πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, ομολογουμένως η αλλαγή είναι μεγάλη. Δες την παρακάτω gallery: