Μόλις αποκαλύφθηκε ο λόγος του unfollow που τάραξε τη ζωή των Kardashians

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε ο λόγος του unfollow που τάραξε τη ζωή των Kardashians

Γιατί όμως δε μας πείθει πολύ;

Περίπου δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό το unfollow που έκαναν οι αδερφές Kardashian (aka Κhloe, Kim και Kourtney) στην πάλαι ποτέ κολλητή της οικογένειας. To πρώτο unfollow έπεσε από την Kim Kardashian στη Larsa Pippen και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αδερφές της. Η Larsa και πρώην κολλητή των Kardashians βέβαια δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανταπάντησε με unfollow στις διάσημες αδερφές. Ο λόγος μέχρι και πριν λίγες ώρες δεν ήταν γνωστός, ωστόσο αυτός που αναφέρουν τα δημοσιεύματα σαν αιτία δεν μοιάζει και πολύ πειστικός για να εξηγεί το unfollow από τρία άτομα.

Η Larsa την Πέμπτη έσπασε τη σιωπή της και με ένα story στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση στην όλη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να δίνει μια ξεκάθαρη εξήγηση. Ένα εικοσιτετράωρο μετά όμως κυκλοφόρησε και η δεδομένη ως αιτία και για να δούμε μπορείς καθόλου να φανταστείς;

«Η φιλία τους απλώς σταμάτησε για μια χρονική περίοδο επειδή έτσι συμβαίνει στη ζωή. Η Kim επικεντρώνεται στα θέματα στο σπίτι της - να φροντίσει την υγεία του Kanye West, τα τέσσερα μικρά της παιδιά, τη νομική σχολή και τις επιχειρήσεις της», είπε μια πηγή στο E! News και συνέχισε: «Είναι σε δύο διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους και δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν, αλλά δεν έχουν καθόλου κακά συναισθήματα και παραμένουν σε επαφή».

Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, με την απλή κοινή λογική που διαθέτεις. Είναι αυτός ο λόγος αιτία να κάνει unfollow η Kim την κολλητή της, και στη συνέχεια να την κάνουν και οι αδερφές της και έπειτα και η Larsa τις Kardashians; Μμμ, μάλλον κάτι δεν πάει πολύ καλά εδώ.