Το unfollow που στιγμάτισε και αναστάτωσε την οικογένεια Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το unfollow που στιγμάτισε και αναστάτωσε την οικογένεια Kardashian

Τα πράγματα δεν είναι καλά για τη διάσημη οικογένεια

Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα για την οικογένεια Kardashian δεν είναι πολύ καλά. Για την ακρίβεια από την ημέρα που ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Αμερικής ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την οικογένεια Kardashian. Τα σχόλια στα social media έπεσαν βροχή και έκτοτε η οικογένεια και πιο συγκεκριμένα ο rapper έγινε στόχος για όλο τον κόσμο. Οι δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα μας έχουν πραγματικά σοκάρει και αναρωτιόμαστε τι στο καλό του συμβαίνει. Η Kim Kardashian έσπασε τη σιωπή της και με ορισμένα post στο Instagram απάντησε για την ψυχική κατάσταση του Kanye, ζητώντας από τα media να σεβαστούν την υγεία του.

Όμως αυτό με τον Kanye δεν είναι το μόνο θέμα της οικογένειας αυτή τη στιγμή. Ένα unfollow στο Instagram αναστάτωσε και στιγμάτισε την οικογένεια και όλοι αναρωτιούνται τι στο καλό συνέβη. Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μια από τις κολλητές της οικογένειας δεν βρίσκεται πια ανάμεσα στις διαδικτυακές φίλες και όλοι αναρωτιούνται τι έγινε. Φυσικά, λίγο μετά έγινε το απαραίτητο unfollow και από τα μέλη της οικογένειας, με την γνωστή αυτή φίλη να ανεβάζει φωτογραφία με ένα caption όλο νόημα.

Ο λόγος για τη Larsa Pippen, σύζυγο του μπασκετμπολίστα Scottie Pippen, η οποία ήταν κολλητή με τις Kardashian και ουκ ολίγες φορές την είχαμε δει σε φωτογραφίες μαζί τους. Kim, Khloe, Kourtney έκαναν unfollow τη Larsa και φυσικά λίγο αργότερα έπεσε το ανάλογο unfollow και από τη Larsa προς τις Kardashian. Η πρώην κολλητή ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία έγραψε στο caption «drama free zone», aka ότι βρίσκεται πια εκτός της ζώνης όλου αυτού του δράματος που δείχνει η οικογένεια Kardashian.

Στο μεταξύ, οι fans ισχυρίζονται πως η Larsa έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που είχε μαζί τους από το Instagram account της, ενώ υπάρχει μόνο μία μαζί με την Kourtney. Δεν έχει γίνει γνωστή καμία αιτία για την κίνηση αυτή, όμως σίγουρα όλο και κάτι θα μαθευτεί.



Ωστόσο η Larsa έσπασε τη σιωπή της και με ένα story στο Instagram account της αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση με τα unfollow χωρίς όμως να μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.