Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ένα υπέροχο maxi φόρεμα για τις διακοπές

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ένα υπέροχο maxi φόρεμα για τις διακοπές

Το σχέδιο που θα αγαπήσεις.

Πλέον, όσο και να προσπαθούμε να πάρουμε το μυαλό μας από τις θάλασσες και τα νησιά, είναι μάταιο. Τέτοιοι μήνες ενδείκνυνται για εξορμήσεις, βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα και ατελείωτες ώρες στον ήλιο και την παραλία. Το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου τυχαία η αγαπημένη εποχή της πλειοψηφίας κι αυτό έχει να κάνει με τον γενικότερο αέρα που αποπνέει και τις επιπλέον δυνατότητες που έρχεται να σου προσφέρει.

Όταν φτάσει, όμως, εκείνη η πολυπόθητη ώρα της επίσκεψης στο νησί, θα φροντίσεις να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένη με όλα όσα μπορεί να χρειαστείς. Το ξέρεις από πριν ότι η βαλίτσα θα είναι γεμάτη -οριακά θα κλείνει- και ότι ιδανικά χρειάζεσαι μία λίστα με τα πράγματα και τις εμφανίσεις που θα κάνεις την κάθε μέρα, ώστε να μην καταλήγεις να παίρνεις όλα τα μη χρειαζούμενα.




Όσον αφορά στα ρούχα, σίγουρα θα χρειαστείς μερικά φορέματα. Αποτελούν την εύκολη λύση που σου λύνει τα χέρια ανά πάσα στιγμή, συνδυάζεις με ένα ζευγάρι παπούτσια, ίσως και μερικά κοσμήματα και είσαι έτοιμη. Πόσο μάλλον όταν αυτό το φόρεμα είναι η επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου για τις βόλτες της στη Σαντορίνη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα maxi, off-the-shoulder σχέδιο σε μαύρο χρώμα που πρόκειται πραγματικά να λατρέψεις.

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.