Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει όπως η Δανάη και τα πόδια της είναι «ατελείωτα»

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει όπως η Δανάη και τα πόδια της είναι «ατελείωτα»

Ρομαντική και σέξι μαζί.

Τα κορίτσια της οικογένειας Λιβιεράτου είναι κάτι πέρα από εντυπωσιακά. Μιλάμε για δύο υπέροχες υπάρξεις που μπορούν να σε αφήσουν άφωνη με το παρουσιαστικό τους είτε μιλάμε για τα πορσελάνινα πρόσωπά τους είτε για τα φανταστικά τους σώματα. Τόσο η Δανάη όσο και η Νεφέλη διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram, στους οποίους ανεβάζουν τις εκπληκτικές τους λήψεις και ποζάρουν στον φακό με τρόπο που και μοντέλα θα ζήλευαν.




Ειδικά τα καλοκαίρια που η εποχή προστάζει πιο αιθέρια ρούχα και, φυσικά, μαγιό, οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου βρίσκονται στα καλύτερά τους. Οι summer photos είναι πάντα πιο ιδιαίτερες, μιας και υπάρχει το κλίμα της εποχής που όλοι λατρεύουμε, αλλά τα κορίτσια πάντα βρίσκουν τον τρόπο να φύγουν και πιο πέρα από αυτό.

Τις προάλλες, η Δανάη πόζαρε πάνω σε σκάφος με ένα φανταστικό μπικίνι και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Χτες, η αδερφή της διάλεξε μία ανάλογη τοποθεσία, πόζαρε στα σκαλιά ενός μέρους που μοιάζει με πολυτελές σκάφος κι άφησε ακάλυπτα τα πόδια της αγναντεύοντας τη θέα.

Όλη η φωτογραφία ήταν συγκλονιστική, ωστόσο, το βλέμμα μας δεν μπορούσε να φύγει από τα πόδια της που είναι καλογυμνασμένα και… «ατελείωτα».

Θες να δεις την καταπληκτική photo; Μπες στην παρακάτω gallery.