Πoιοι Brangelina; H Aniston φιλιόταν στα καμαρίνια με συμπρωταγωνιστή της

Πoιοι Brangelina; H Aniston φιλιόταν στα καμαρίνια με συμπρωταγωνιστή της

Και, μάλιστα, όσο ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt

Το Mr. and Mrs. Smith, ως γνωστόν, ήταν η ταινία στην οποία η Angelina Jolie γνωρίστηκε με τον Brad Pitt, ερωτεύτηκαν -φήμες λένε ότι ο ηθοποιός απάτησε και την τότε σύζυγό του, Jennifer Aniston- και στη συνέχεια αποφάσισαν να είναι ζευγάρι, να κάνουν οικογένεια και να παντρευτούν. Καμία σημασία δεν έχει που εν τέλει η σχέση τους έληξε άδοξα, καθώς ο κόσμος έζησε το περίφημο Brangelina, που ήταν ό,τι πιο λαμπερό αισθητικά έχουμε δει σε ζευγάρι του Hollywood.

Όλο αυτό, όμως, δημιούργησε δύο στρατόπεδα, ένα με το μέρος της Angie που υποστήριζε ότι ό,τι συνέβη έγινε αφότου είχε χωρίσει ο Brad, και ένα με της Jen που καταδίκαζε το νέο αμόρε του γόη σταρ.




Από τότε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και έχουν συμβεί πολλά στο ενδιάμεσο. Όλοι τους έχουν προχωρήσει κατά πολύ τις ζωές τους, ωστόσο, τώρα έρχονται νέες πληροφορίες, αυτήν τη φορά με ισχυριζόμενα καμώματα της Aniston.

Δημοσιεύματα θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να φιλιέται με συμπρωταγωνιστή της στα παρασκήνια και, μάλιστα, με την αποκάλυψη να γίνεται από τον μπαμπά του ηθοποιού. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα τετ-α-τετ φαίνεται να συνέβαιναν την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Ναι, ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός και θα τον δεις στην παρακάτω gallery.

Αν πράγματι αυτά ισχύουν, η δυναμική του δικαίου φαίνεται να αλλάζει. Για Brad και Angelina δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι συνέβη κάτι πριν τον χωρισμό…