Ο Kanye West αρνείται κατηγορηματικά να δει την Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kanye West αρνείται κατηγορηματικά να δει την Kim Kardashian

Η κατάστασή του δυσκολεύει

Αν νόμιζες πως τα πράγματα με τον Kanye West είναι απλά και θα τελείωναν έτσι εύκολα έκανες λάθος. Η κατάσταση του rapper είναι πολύ πιο σοβαρή απ’ όσο νομίζεις, και η Kim Kardashian βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Μετά και το unfollow στην κολλητή της Larsa Pippen το οποίο σύμφωνα με νέα δεδομένα έγινε επειδή η Larsa υποστήριξε τον Kanye σε όσα έχουν συμβεί με την οικογένεια Kardashian, ο σύζυγος της reality star προέβη σε μία νέα δήλωση η οποία συγκλονίζει.

Ο 43χρονος ράπερ, ο οποίος όπως εξήγησε η Kim βρίσκεται στη μέση ενός δημόσιου διπολικού επεισοδίου, απορρίπτει συνεχώς τις προσπάθειες της συζύγου του να βρεθεί μαζί του στο Wyoming, σύμφωνα με το TMZ. «Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε στο TMZ πως υπήρξε πολύ λίγη επικοινωνία μεταξύ Kanye και Kim από τότε που ξεκίνησε για τον «αγώνα» της Νότιας Καρολίνας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ δεν μίλησαν και καθόλου μέσω face time. Αναφέρεται επίσης πως η Kim έχει προσπαθήσει να μιλήσει στον Kanye για την ψυχική του κατάσταση, αλλά δεν είναι δεκτικός. Οι πηγές λένε ότι πρότεινε δύο φορές να πετάξει στο ράντσο τους όπου μένει για να τον βοηθήσει, αλλά την ακύρωσε και τις δύο φορές».

Η Kim ανησυχεί για τη συμπεριφορά του Kanye πολύ πριν ξεκινήσει η διαδικασία του προεκλογικού αγώνα και γενικά βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Όσο εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο εκείνος απομακρύνεται. Μάλιστα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Kanye απειλεί την οικογένεια Kardashian, με το να βγάλει όλα τα μυστικά τους στη φόρα.

Θα έχει αίσιο τέλος άραγε όλη αυτή η ιστορία;