Η Βάνια (aka Ματίνα Νικολάου) ποζάρει με μαγιό και το κορμί της δεν υπάρχει

Η Βάνια (aka Ματίνα Νικολάου) ποζάρει με μαγιό και το κορμί της δεν υπάρχει

Είναι απλά καλλονή

Την Ματίνα Νικολάου τη γνωρίζαμε σαν ηθοποιό –έχει κάνει guest εμφανίσεις σε πολλές ελληνικές σειρές- τη γνωρίσαμε όμως καλύτερα πριν από δύο περίπου χρόνια μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά (Για την Παρέα-Καλό Μεσημεράκι) ως Βάνια. Η Ματίνα είναι πραγματικά φανταστική ηθοποιός και ο ρόλος της Βάνιας θα λέγαμε πως της ταιριάζει γάντι. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε καν αν θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποια άλλη στη θέση της Βάνιας. Έχει γίνει icon και δεν την αλλάζουμε με τίποτα απολύτως.

Και μπορεί η εκπομπή να έχει τελειώσει για καλοκαίρι και να μη τη βλέπουμε τόσο συχνά, την είχαμε συνηθίσει βλέπεις μέσα από την εκπομπή κάθε μέρα, τη βλέπουμε όμως μέσα από βίντεο ως Βάνια, αλλά και μέσα από το Instagram account της, ως τον εαυτό της, Ματίνα. Η ηθοποιός έχει τρομερό χιούμορ και μας κάνει πολύ να γελάμε, όμως έχει και άλλα χαρίσματα, όπως για παράδειγμα ένα εκπληκτικό κορμί.

Η αλήθεια είναι πως μέσα από το account της εκπομπής, αλλά και τα ίδια τα επεισόδια κάτι είχαμε καταλάβει, όταν έκανε τις δοκιμασίες του Greece’s Next Top Model, όμως οι φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της μας στιγμάτισαν. Η ηθοποιός ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα δύο φωτογραφίες της ποζάροντας με μαγιό και πραγματικά μείναμε. Το κορμί της δεν υπάρχει.

Είναι μία κούκλα, και αλήθεια πρέπει να δεις τις φωτογραφίες αυτές ASAP. Η Ματίνα Νικολάου ανέβασε τις δύο φωτογραφίες αυτές με μαγιό από τις διακοπές της και πραγματικά «μείναμε». Αλήθεια είναι μια κούκλα, μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις φωτογραφίες μόνη σου.