Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη φωτογραφίζονται μαζί με Wilson και Hanks

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη φωτογραφίζονται μαζί με Wilson και Hanks

Η ανάρτηση που γιορτάζει τους ηθοποιούς του Hollywood

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες. Και όχι μόνο ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά για να τη γνωρίσουν, αλλά και όσους την επιλέγουν ξανά και ξανά για τις διακοπές τους ακριβώς επειδή γνωρίζουν όλα όσα έχει να τους προσφέρει. Ακόμα και οι πιο διάσημοι celebrities της παγκόσμιας showbiz.

Είναι, όμως, και μερικοί άλλοι που έχουν μία πιο βαθιά σχέση με την Ελλάδα. Είτε επειδή έχουν κάποιες ρίζες οι ίδιοι είτε επειδή οι σύζυγοί τους σημειώνουν τέτοια καταγωγή. Ένα τέτοιο ζευγάρι είναι ο Tom Hanks με τη Rita Wilson. Η μητέρα της Wilson ήταν Ελληνίδα, ένα γεγονός που καλλιέργησε την αγάπη για τη χώρα μας και στον Hanks.




Το ζευγάρι έρχεται κάθε χρόνο στο σπίτι του στην Αντίπαρο, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του, αλλά το 2020 μπήκε λίγο διαφορετικά για εκείνους. Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter του, λέγοντας ότι πλέον είναι πολίτης της Ελλάδας.

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φωτογραφίζεται μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, και το ζευγάρι των ηθοποιών, γράφοντας στην περιγραφή της φωτογραφίας ότι πλέον είναι περήφανοι Έλληνες πολίτες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη λήψη.