Η Δανάη Λιβιεράτου βρήκε το τέλειο πουά μπικίνι του καλοκαιριού

Η Δανάη Λιβιεράτου βρήκε το τέλειο πουά μπικίνι του καλοκαιριού

Υπέροχη επιλογή

Επίσημα, μας μένει άλλος ένας μήνα καλοκαιριού. Ο Αύγουστος σε λίγες μέρες θα σημάνει την έναρξή του και όσοι δεν έχουν πάει ήδη διακοπές, το πιο πιθανό είναι να επιλέξουν μερικές μέρες του επόμενου μήνα για την εξόρμησή τους. Ακόμα και ο Σεπτέμβριος αποτελεί ιδανική επιλογή για πολλούς, αφού ομολογουμένως τα νησιά είναι πιο ήρεμα, οι τιμές πιο χαμηλές και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολύ ωραίες και απολαυστικές διακοπές.




Για να γίνει αυτό, φυσικά, χρειάζεσαι, πέρα από οτιδήποτε άλλο, μαγιό. Σχέδια που να φοράς στην παραλία και να σε κάνουν να νιώθεις ωραία και καλοκαιρινά. Ένα τέτοιο είναι που προτείνει και η Δανάη Λιβιεράτου. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, που ξέρουμε ότι λατρεύει το καλοκαίρι, κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο Instagram, βρήκε ένα καταπληκτικό πουά μαγιό και φωτογραφήθηκε με αυτό για τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η φωτογραφία, όμως, είναι εντυπωσιακή και πέρα από την ίδια τη Δανάη -που προφανώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον- αφού συνολικά αποπνέει summer vibes, με την καλλονή να ποζάρει με φόντο τη θάλασσα.

Μας έχει συνηθίσει σε άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες, αλλά για άλλη μία φορά η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.