Naya Rivera: Το post του πρώην της για τον θάνατό της ραγίζει καρδιές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Naya Rivera: Το post του πρώην της για τον θάνατό της ραγίζει καρδιές

Πόσο άδικος θάνατος

Ο Ιούλιος συνέχισε το κακό σερί ειδήσεων που ακούμε τους τελευταίους μήνες και μάλιστα το έκανε με τον πιο άσχημο τρόπο. Ένα νέο κορίτσι έχασε τη ζωή του έπειτα από μία απλή βόλτα με τον γιο της για βαρκάδα στη λίμνη. Η Naya Rivera αγνοούταν για περίπου 6 μέρες μέχρι τη στιγμή που ανασύρθηκε ένα πτώμα από τη λίμνη και ταυτοποιήθηκε πως ήταν η σωρός της 33χρονης ηθοποιού. Η υπόθεσή της συγκίνησε και συγκλόνισε όλο το διαδίκτυο αφού όλοι απορούσαν πώς είναι δυνατόν να χάσει τη ζωή του έτσι ένας άνθρωπος.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου η Naya και ο 4χρονος γιος της πήγαν βόλτα με βάρκα στη λίμνη Piru και λίγες ώρες μετά δόθηκε σήμα για την εξαφάνισή της, αφού ο μικρός βρέθηκε μόνος του στη βάρκα να κοιμάται φορώντας το σωσίβιό του. Σίγουρα ένα 4χρονο δεν έχει πολλά πράγματα να σου πει, όμως δεν μπορείς να αγνοήσεις και τα λεγόμενά του όταν σου λέει πως η μαμά του βγήκε για κολύμπι και δεν γύρισε ποτέ ξανά στη βάρκα. Μέχρι τότε τα στοιχεία ήθελαν η Naya να έχει βουτήξει στη λίμνη να σώσει τον γιο της που παραλίγο να πνιγεί, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί τόσο, που στο τέλος να μην έχει καταφέρει να σώσει τον εαυτό της. Και δεν μας ακούγεται εντελώς απίθανο.

Πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο σερίφης της κομητείας Ventura ανακοίνωσε την εύρεση της σωρού και κατά κάποιο τρόπο την επιβεβαίωση πως είναι η δική της, και πως η αιτία είναι πνιγμός.

Δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την ταυτοποίηση, ο πρώην σύζυγός της έκανε ένα post στο Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε στο πόσο άδικος ήταν ο θάνατος της Naya σε τόσο μικρή ηλικία. Η ανάρτησή του μας συγκίνησε και μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Δες τι έγραψε στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.