Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 5 φορές που την είδαμε με μαγιό και δεν το πιστεύαμε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 5 φορές που την είδαμε με μαγιό και δεν το πιστεύαμε

Το μοντέλο εντυπωσιάζει με κάθε φωτογραφία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα κορίτσια που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Ο ρόλος της ως κριτή στο Greece’s Next Top Model φυσικά βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό, γιατί ξαφνικά βρέθηκε μέσα σε κάθε σπίτι κι εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της όσο και με την απολαυστική της προσωπικότητα. Έγινε ο άνθρωπος που τα έχει κάνει όλα, αυτό μεταφέρθηκε και σε ξεκαρδιστικά memes και γενικά, ξαφνικά, το μοντέλο έγινε το Νο1 θέμα στις αναζητήσεις… κυριολεκτικά!




Από τότε, ο λογαριασμός της στο Instagram έχει εκτοξευθεί. Οι followers της έχουν ξεπεράσει τους 500 χιλιάδες και γεμίζουν τις φωτογραφίες της με δεκάδες χιλιάδες likes, ειδικά όταν είναι τόσο καταπληκτικές που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Η Ηλιάνα έχει κλασική Μεσογειακή ομορφιά και είναι ένα κορίτσι που συνδυάζει καταπληκτικές αναλογίες στο σώμα με ένα πανέμορφο πρόσωπο.

Οι φωτογραφήσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα και στα οποία την έχουμε δει να ποζάρει με τα μαγιό της είναι σούπερ. Σε αυτές, ένα πράγμα που δεν κρύβεται είναι η ατελείωτη γοητεία της, ενώ κάθε φορά είναι σαν να κάνει τον φωτογράφο να την ερωτευτεί.

Πέντε υπέροχες τέτοιες φωτογραφίες βρίσκεται στην παρακάτω gallery.