Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το κορμί της και… τα λόγια περισσεύουν

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το κορμί της και… τα λόγια περισσεύουν

Έχει αυτή η γυναίκα δύο παιδιά;

Είναι μία από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, με αρκετούς πετυχημένους τηλεοπτικούς ρόλους στο ενεργητικό της αλλά και αξιόλογες θεατρικές εμφανίσεις, όπως αυτή του περασμένου χειμώνα στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» όπου υποδύθηκε την Μαρία Κάλλας.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη, την οποία από τη νέα σεζόν θα παρακολουθούμε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η όμορφη Κατερίνα δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα, ενώ μία από τις συμπρωταγωνίστριές της θα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Κατερίνα βέβαια, μπορεί να αναλαμβάνει πολλούς ρόλους και να τα φέρνει εις πέρας, ο αγαπημένος της όμως, είναι με διαφορά ο ρόλος της μητέρας, για τους δύο αξιολάτρευτους γιους της. Αρκετά συχνά ανεβάζει στο Instagram τα παιχνίδια και τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Βέβαια, ενώ την έχουμε συνηθίσει σε πιο ανέμελες πόζες, είτε με τα παιδιά της είτε με φίλους, σήμερα είπε να ανεβάσει κάτι πιο… σέξι, και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το κορμί της παραμένει καλλίγραμμο, όπως ήταν την εποχή που την είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από την τηλεόραση. Δες την gallery παρακάτω: