Η Ειρήνη Καζαριάν παίζει τάβλι με τον πιο sexy τρόπο

Η Ειρήνη Καζαριάν παίζει τάβλι με τον πιο sexy τρόπο

Τουλάχιστον καλοκαιρινή λήψη

Ο Ιούλιος τελειώνει, και, φυσικά, το καλοκαίρι καλά κρατεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να βρισκόμαστε στις παραλίες και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και το νερό φορώντας τα αγαπημένα μας μαγιό. Αυτή η απίστευτη αίσθηση δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο, γιατί είναι η ξεγνοιασιά που τη συνοδεύει. Θα κάνουμε τις βόλτες μας είτε στην πόλη είτε στο νησί, θα πιούμε τον καφέ μας με τους φίλους μας, θα κανονίσουμε συναντήσεις και συνολικά θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται.




Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα κορίτσι που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι, ναι μεν νίκησε, οπότε εκ των πραγμάτων βρέθηκε στο προσκήνιο, όμως, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ίσως αυτό που έκανε τον κόσμο να τη λατρέψει ακόμα περισσότερο. Βλέπει πολύ συχνά updates της, γι’ αυτό και έχει ανανεωμένο ενδιαφέρον να την παρακολουθεί.

Αυτήν τη φορά, ας πούμε, το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία παίζει τάβλι με τον δικό της σέξι τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Φορώντας ένα μπικίνι. Σε εκείνη τη φάση ήταν που πόζαρε παιχνιδιάρικα στον φακό, συγκεντρώνοντας, φυσικά, δεκάδες χιλιάδες likes.

Στην παρακάτω gallery θα δεις την εν λόγω φωτογραφία.