Ο Johnny πήρε τη κιθάρα του

Ο Johnny πήρε τη κιθάρα του

Ο Johnny Depp ανέβηκε στη σκηνή με τον Alice Cooper και έπαιξε κιθάρα σε δύο τραγούδια του, με το κοινό να τον αποθεώνει.

Το ταλέντο του στην ηθοποιία το έχουμε πλέον διαπιστώσει και είναι αδιαμφισβήτητο. Για το ταλέντο του στη μουσική ξέρουμε αρκετά πράγματα, αυτή τη φορά όμως ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε και να μας τα δείξει.

Ο Johnny Depp ήταν ο guest star στο show του θρυλικού Alice Cooper για το Rock n' Roll Hall of Famer, τη περασμένη Κυριακή το βράδυ, στο κλαμπ του Λονδίνου «100». Ο captain Jack ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη κιθάρα του και συνόδευσε τον Cooper στα τραγούδια «I'm Eighteen» και «School's Out», δίνοντας μια σειρά από εντυπωσιακά σολαρίσματα.

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Depp έπαιξε μαζί με έναν διάσημο μουσικό. Πήρε μέρος ως ο πρώτος κιθαρίστας στο κομμάτι «I Put A Spell On You», σε συνεργασία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες για να βοηθήσουν τα θύματα της Αϊτής, ενώ παίζει κιθάρα στο κομμάτι «Fade In-Out» των Oasis από το album «Be Here Now», κάτι που θεωρεί τη κορυφή της καριέρας του.

Ο Depp, επίσης, έπαιξε κιθάρα στη ταινία «Chocolat» όπου πρωταγωνιστούσε, με ένα δικό του κομμάτι να εμπεριέχεται και στο soundtrack, ενώ στα 80s ήταν μέλος δύο συγκροτημάτων, των garage «The Kids» και τον «P», οι οποίοι ωστόσο δεν κράτησαν πολύ.