Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο αληθινός λογαριασμός του πρίγκιπα Harry στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο αληθινός λογαριασμός του πρίγκιπα Harry στο Instagram

Κι όμως, ο μυστικός λογαριασμός έγινε γνωστός

Θυμάσαι τον κανόνα που λέει πως οι ανώτεροι royals της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να διαθέτουν προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram, αλλά μπορούν να έχουν επίσημα οικογενειακά προφίλ όπως το Kensington royal, το The royal Family και το ανενεργό πια Sussex Royal;

Θυμάσαι πως μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry η Meghan Markle είχε αναγκαστεί να απενεργοποιήσει το προφίλ της στο Instagram που μετρούσε 1 εκατομμύριο followers;

Έλα που με το νέο βιβλίο Finding Freedom που αφορά την γνωριμία και το love story του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τον μυστικό λογαριασμό του Harry στο Instagram. Ο πρίγκιπας ήταν 32 ετών όταν γνώρισε τη Meghan το 2016 και σύμφωνα με το βιβλίο, ήταν εκείνος που ακολούθησε τη Markle πρώτος στο Instagram.



Η τότε ηθοποιός δημοσίευε φωτογραφίες από το Λονδίνο αλλά ήταν πολύ προσεκτική στο να μην αποκαλύψει τα ραντεβού με τον πρίγκιπα. Αν όμως κάποιος κοιτούσε προσεκτικά το προφίλ της ηθοποιού θα έβλεπε πως είχε ακολουθήσει έναν λογαριασμό υπό το όνομα SpikeyMau5.
Το κορυφαίο του λογαριασμού ήταν πως στο bio έγραψε ξεκάθαρα πως δεν είναι ο πρίγκιπας Harry και το username ήταν ένα ψευδώνυμο που είχαν δώσει οι αστυνομικοί του Met στον πρίγκιπα προς τιμήν του Καναδού dj Deadmau5.
Σύμφωνα με την Daily Mail, Meghan και Harry ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στο πρώτο κιόλας ραντεβού που φημολογείται πως τους κανόνισε η καλή τους φίλη Misha Nonoo αλλά σταμάτησαν κάθε συνομιλία στα social media όταν η σχέση τους έγινε γνωστή.

Το περίεργο με το προφίλ του Harry; Τη στιγμή που σταμάτησε να το χρησιμοποιεί ακολουθούσε ένα με δύο άτομα μόνο. Ο Harry πάντως είχε και σελίδα στο Facebook, υπό το όνομα Spike Wells. Wells με φωτογραφία τον βασιλιά Julien από την παιδική ταινία Μαδαγασκάρη.
Τα προσωπικά μηνύματα ανάμεσα σε Meghan και Harry δεν θα γίνουν πάντως γνωστά.